ФОРМУВАННЯ SOFT SKILLS СУЧАСНОЇ ОСОБИСТОСТІ - Шевчук, Ганна; Шевчук, Кристина (Суми: ФОП Цьома С.П., 2024)
У публікації акцентовано увагу на актуальності формування «м’яких навичок» (soft-skills) особистості в сучасних соціокультурних умовах. З’ясовано та узагальнено основні «soft-skills», які поряд із ключовими компетентностями визначають самореалізацію особистості. Охарактеризовано основні аспекти формування «м’яких навичок» здобувачів освіти.
Keywords: Soft skills, особистість, м’які навички.