МЕНЕДЖМЕНТ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Добровольський, ю (My University, 2022)
Навчальний посібник з дисципліни “Менеджмент наукових досліджень” призначений для надання базових знань студентам з основ науково-дослідної роботи у галузі знань 12 «Інформаційні технології», які необхідні у подальшому навчанні, а також у практичній діяльності на виробництві. Основною метою викладання дисципліни є підготовка студентів до самостійного виконання наукової роботи, ознайомлення з структуру та змістом етапів дослідницького процесу, основними засобами пошуку, збирання, систематизації та аналізу джерел наукової інформації. Зокрема розглянуто питання обґрунтування вибору напряму наукового дослідження та методик визначення основних його складових, вивчення порядку організації наукових досліджень згідно діючої в Україні нормативної документації та особливості створення технічного завдання як основа наукового дослідження. Навчальний посібник призначений для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня за спеціальностями 121 - Програмна інженерія, 122 - Комп'ютерні науки, 123 - Комп’ютерна інженерія та інших напрямків інформаційних технологій.
MANAGEMENT SCIENTIFIC RESEARCH
Keywords: Наукові дослідження, менеджмент, програма дослідження, проект дослідження