ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СТАНУ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ - Лінецький, Петро Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Ринок туристичної діяльності – це система зв’язків, де здійснюється процес перетворення туристично-екскурсійних послуг на грошові кошти і зворотне перетворення грошових коштів на туристично-екскурсійні послуги. Туристична галузь є важливим чинником стабільного й динамічного збільшення надходжень до бюджетів різних рівнів. Таким чином, питання системної взаємодії суб’єктів туристичної діяльності на сьогодні набуває особливої актуальності і потребує глибокого дослідження.
Keywords: ринок, туристична діяльність