ІНТЕРНЕТ-ЖУРНАЛІСТИКА - Лілія Мар'янівна, Шутяк (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації до обов’язкової навчальної дисципліни «Інтернет-журналістика». Складаються з анотації, мети, завдань навчальної дисципліни, тем лекцій із основними питаннями, тематики практичних занять із переліком питань завдань для самостійної роботи, тестів для перевірки знань та списку рекомендованої літератури. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.
Keywords: медіаконтент; інтернет-журналістика; цифрові платформами; інтернет видання; інтерактивні матеріали