Підприємницька діяльність у галузі фізичної культури і спорту - Молдован, Андрій Дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
У навчальному посібнику актуалізовано проблему розвитку підприємницької компетентності майбутніх магістрів із фізичної культури і спорту. Розкрито теоретико- практичні засади професійної підготовки таких фахівців, що відображаються в ідейно- змістовій цілісності фізкультурно-спортивної та підприємницької діяльності. Розглянуто основні напрями, ефективні форми і методи такої підготовки. Особливий акцент зроблено на висвітленні сутнісних характеристик і основних складових розвитку підприємницької компетентності майбутніх фахівців у галузі фізичної культури і спорту в закладах вищої освіти. Наведено перелік орієнтовних тем, пропонованих для засвоєння у процесі вивчення інтегрованого навчального курсу варіативного блоку, методичні рекомендації, список рекомендованої літератури. Для викладачів, студентів, магістрів та фахівців у галузі фізичної культури і спорту, аспірантів, докторантів. Може використовуватися для самоосвіти та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, а також у системі післядипломної освіти.