Система органів влади Буковини у складі Австрійської (Австро-Угорської) монархії (Частина IІ). - Dobrzhanskiy, Oleksander (Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, 2015)
В статті проаналізовано функціонування органів влади Буковини в 1786-1849 роках, коли край входив до складу Королівства Галичини і Володимерії
Keywords: Буковина; Австрія; Королівство Галичини і Володимерії; органи влади