Логопедія : методичні рекомендації для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта освітньо-професійної програми «Логопедія» - Олійник, Марія Іванівна; Танявська, Ярина Андріївна; Перепелюк, Інна Романівна; Марєєва, Тетяна Вікторівна; Колтунович, Тетяна Анатоліївна; Кузнєцова, Катерина Сергіївна (Видавничо-інформаційний центр «Місто», 2025)
Методичні рекомендації для здобувачів освітньо-професійної програми «Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти містять узагальнену та структуровану інформацію, що допоможе студентам систематизувати набуті знання, розвинути практичні навички діагностики та корекції мовленнєвих порушень, роботи з науково-методичними джерелам, уміння аналізувати і застосовувати сучасні логопедичні підходи у практиці, активізувати самостійну роботу студентів, сформувати необхідні професійні компетентності для майбутньої діяльності у сфері спеціальної освіти. Рекомендовано для використання студентами спеціальності 016 Спеціальна освіта та викладачами, які які забезпечують викладання дисципліни «Логопедія».
Keywords: логопедія, корекція, діти, учні