Особливості розробки бренду та формування іміджу кавʼярні. - Денисюк, Віталій Вадимович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
У кваліфікаційній роботі досліджено особливості розробки бренду та формування іміджу кав’ярні на прикладі проєкту авторської міської кав’ярні «Coffee Story» у місті Чернівці. Розкрито сутність понять «бренд» та «імідж», охарактеризовано особливості брендингу закладів сфери HoReCa та чинники сприйняття кав’ярні споживачами. У практичній частині визначено концепцію, цільову аудиторію, позиціонування, місію, цінності, елементи візуальної ідентичності бренду й оцінено очікувану ефективність запропонованої бренд-стратегії. Запропоновані заходи спрямовані на формування впізнаваного образу закладу, підвищення його конкурентоспроможності та створення позитивного клієнтського досвіду.
Keywords: Бренд, імідж, кав’ярня, Coffee Story, позиціонування, цільова аудиторія, візуальна ідентичність, бренд-стратегія.