Методика оперативного та поточного контролю технічної майстерності волейбольної команди на основі математичного моделювання - Цимбалюк, Тарас Вікторович (My University, 2025)
У роботі зроблено аналіз історії волейболу, охарактеризовано наукові роботи щодо системи підготовки спортсменів, особливостей змагань та тактики гри. Розроблено модель оперативного та поточного контролю технічної майстерності команди, спираючись на аналіз матчів на основі підібраної моделі тактичної та статистичної структури гри. Розроблено геометричну модель покриття поля гравцями, створено математичні моделі для настільної гри.
Keywords: волейбол, техніка гри, оперативний контроль, поточний контроль, математичне моделювання, настільна гра.