Фінанси, банківська справа та страхування. Менеджмент публічних фінансів : підручник для магістрів - Бак, Наталія; Гладчук, Ольга; Собкова, Наталія; Семенюк, Віталій; Нікіфоров, Петро (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Підручник охоплює дисципліни підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування другого (магістерського) рівня вищої освіти, а саме: «Проблеми розвитку фінансової системи», «Бюджетний менеджмент», «Податковий менеджмент», «Публічні закупівлі». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи та страхування.
Keywords: фінансова система; бюджетний менеджмент; податковий менеджмент; публічні закупівлі; публічні фінанси