Державні чинники, що забезпечують правовий режим у трудовому праві України - Vakaryuk, Lyudmyla (Підприємництво, господарство і право, 2018)
У статті розкриваються державні чинники, що забезпечують правовий режим у трудовому праві нашої держави. Надано узагальнюючу характеристику таким чинникам, як: державна політика щодо основних засад використання найманої праці; якість, послідовність та системність правотворчості з питань використання найманої праці; рівень правової культури і правової свідомості населення України; рівень захисту трудових прав. Встановлено, що правовий режим у національному трудовому праві забезпечено на недостатньому рівні і він потребує посилення та вдосконалення за низкою виявлених проблем.
Keywords: правовий режим; трудове право України; забезпечення; ефективність; рівень; чинники