Податково-правова доктрина України: між Скіллою етатизму і Харібдою людиноцентризму - Patsurkivskyy, Petro (Право України, 2017)
У статті зі світоглядно-методологічних позицій антропосоціокуль турного підходу аналізується феномен податково-правової доктрини сучасної України. Особлива увага приділена розкриттю її генетичних витоків і сучасного соціокоду, взаємозв’язку податково-правової доктрини України й податково-правової культури українців.
Keywords: податкове право; податково-правова доктрина; податково-правова культура; соціокод податкового права