Скляні вироби з розкопок Руської брами Хотинської фортеці у 2017 р. - Калініченко, Віталій; Пивоваров, Сергій; Ільків, Микола (Кам’янець-Подільський, ФОП Буйницький О.А., 2018)
Під час археологічних розкопок на території Хотинської фортеці у 2017 р. було розкрито рештки Руської брами з кам’яними муруваннями. У результаті отримано нові додаткові матеріали для датування цих об’єктів чи їх окремих складових, а також виявлено знахідки нового часу, в т.ч. скляні вироби, переважно фрагменти пляшок.
Keywords: Хотинська фортеця; археологічні дослідження; Руська брама; скляні вироби