Теорія та практика олімпійської освіти - Галан, Ярослав (ЧНУ Рута, 2021)
У посібнику розглянуто історичні та теоретико-методичні засади інтеграції олімпійської освіти в навчально-виховний процес, інноваційні форми олімпійської освіти в сучасній школі, порушено питання патріотичного виховання засобами олімпійської освіти. Подано практичний матеріал з олімпійської освіти, який може бути використаний у навчальній діяльності студентів закладів вищої освіти. Для студентів, спортивних і педагогічних вищих навчальних закладів, вчителів, педагогічних працівників таборів відпочинку, організаторів заходів з олімпійської тематики.