РОЗВИТОК МАЛОГО АГРАРНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В УМОВАХ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЗМІН - Лопатинський, Юрій Михайлович; Гуменюк, Мар'яна Мирославівна; Неміш, Дмитро Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У монографії розглянуто теоретичні положення та розроблено практичні рекомендацій щодо удосконалення економічного механізму забезпечення ефективного функціонування малого аграрного підприєм-ництва в умовах інституційних трансформацій. Зазначено необхідність інноваційно-інвестиційного розвитку аграрного підприєм¬ництва, запропоновано напрями підвищення ефективності господарювання суб’єктів аграрного бізнесу, зокрема шляхом удосконалення організації сільськогосподарського виробництва, розвитку інтеграційних процесів, формування ефективної цінової, кредитної політики та політики державної підтримки аграрного сектора. Для наукових працівників, керівників аграрних підприємств, викладачів і студентів закладів вищої освіти.
Монографія
Keywords: Підприємництво; мале аграрне підприємництво; фермерське господарство; розвиток; інституційні зміни