«To wojsko rozłożone tarczą obozowi...» Військо Запорозьке у Хотинській битві 1621 р. за діаріушем Яна Рудоміни-Дусяцького - Kovalets, Taras (My University, 2021)
Ковалець Т. «To wojsko rozłożone tarczą obozowi...» Військо Запорозьке у Хотинській битві 1621 р. за діаріушем Яна Рудоміни-Дусяцького // Хотин-1621: 400 років пам’яті. Збірник наукових праць / упоряд. Д.Вирський. Київ: НАН України, Ін-т історії України, 2021. С. 213-256.