Топографія з основами геодезії : методичний посібник - Darchuk, Kostiantyn; Melnik, Anton (Чернівецький національний університет, 2016)
Видання відповідає навчальній програмі курсу “Топографія з основами геодезії” й відображає основні теоретичні та практичні питання, які сприятимуть успішному і швидкому засвоєнню матеріалу. Наведено комплекс практичних завдань для самостійного опрацювання, доповнених теоретичним матеріалом. Для студентів базового напряму “Геодезія, картографія та землеустрій”, а також інших напрямів, які вивчають топографо-геодезичні дисципліни.
Keywords: топографія; геодезія