Економіка: практикум з економічної теорії, історії економіки та економічної думки, мікро- та макроекономіки - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2022)
Навчальний посібник побудовано як збірник завдань, що охоплюють низку базових навчальних дисциплін у підготовці фахівців з економіки усіх спеціальностей у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Кожна з теоретико-економічних дисциплін забезпечує фундамент підготовки висококваліфікованих фахівців, здатних ідентифікувати й аналізувати завдання та проблеми у сфері економіки.
Keywords: Економічна теорія, історія економіки та економічної думки, мікроекономіка, макроекономіка