Орнітологічні назви-символи у творах письменників Буковини кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Івасюта, Марина Ігорівна (Молодий вчений, 2021)
У статті проаналізовано особливості функціонування орнітологічних назв-символів у творах письменників Буковини кінця ХІХ – початку ХХ ст. із погляду взаємодії загальнонаціонального та індивідуально-авторського символокористування.
Keywords: символ, орнітонім, символічне значення, загальнонаціональні особливості, індивідуально-авторські особливості, письменники Буковини.