ЦИФРОВІ СЕРВІСИ У ФОРМУВАННІ ВМОТИВОВАНОСТІ ДИТИНИ З ООП ДО УЧІННЯ В ДИСТАНЦІЙНИХ УМОВАХ - Гордійчук, Оксана; Коваль, Ольга (My University, 2023)
Через військові дії, багато українських учнів вимушено перебувають на дистанційній та дистанційно-асинхронній формах навчання. Тому, перед педагогами виникає нагальна потреба опанувати всі можливі умови та цифрові сервіси з метою формування вмотивованості учнів, загалом, а дитини з особливими освітніми потребами, зокрема, до учіння та підвищення їх навчальних досягнень. Як продемонстрував наш практичний досвід, саме цифрові сервіси дають можливість зробити навчальний процес диференційованим, особистісно зорієнтованим, мобільним.
Keywords: цифрові сервіси; вмотивованість; дитина з особливими освітніми потребами