Вплив ігрових форм на фізичні якості дітей 8-9 років у дитячому фітнесі - Ясенчук, Іванна Олександрівна (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження впливу ігрових форм у дитячому фітнесі на дітей 8-9 років. Охарактеризовано особливості розвитку фітнесу, окреслено формування практичних навичок. В роботі розписані методи дослідження та його організація. Доведено дієвість та ефективність запропонованої методики дитячого фітнесу із використанням засобів ігрових форм, які сприяли значному збільшенню показників у дітей 8-9 років.
Keywords: фітнес, дитячий фітнес, ігрові форми, рухова активність.