Організація баз даних - Танасюк, Юлія Володимирівна; Одайська, Христина Савеліївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розроблене методичне видання має на меті ознайомити студентів з основними поняттями та принципами побудови оптимальних моделей баз даних, вивчення можливостей сучасних систем управління базами даних (СУБД), оволодіння технологіями розроблення баз даних і застосунками для автоматизації роботи з ними, набуття практичних навичок логічного проектування бази даних у рамках реляційного підходу, відпрацювання умінь зі створення БД, забезпечення принципів цілісності інформації та виконання основних операцій оброблення і модифікації даних засобами мови SQL. Для студентів вищих навчальних закладів, що здобувають освіту за ОПП програмами «Комп’ютерна інженерія» та «Програмування мобільних і вбудованих комп’ютерних систем».
Keywords: Бази даних; SQL; Системи управління базами даних