Короткий нарис з теорії стилістики із завданнями - Задорожна, Ірина Петрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Посібник містить основні поняття стилістики німецької мови, а саме її розділів: “Лексична стилістика”, “Синтаксична стилістика”, “Морфологічна стилістика”, “Фонетична стилістика”, “Деякі проблеми макростилістики”, а також практичні завдання, питання для самоперевірки та таблиці. Посібник призначений для студентів-германістів.