Особливості використання цифрових технологій в регіональному розвитку - Кузьмук, Ігор Ярославович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
В роботі запропоновано рекомендації щодо створення нових та вдосконалення існуючих географіних інформаційних систем; удосконалено підходи геоінформаційного аналізу й моделювання; впровадження новітніх технологій збирання та оновлення геопросторових даних просторового розвитку сільських територій.Також обговорено проєкт договору про співпрацю та створення кластерних ініціатив між вищими навчальними закладами, територіальними громадами, агенціями регіонального розвитку, державними установами і організаціями та приватними компаніями, які працюють у сфері землеустрою та ГІС в Україні.