ВПЛИВ ВІЙНИ НА СТАН ФОНДОВОГО РИНКУ УКРАЇНИ - Олексин, Артур Григорович (Modernization of today’s science: experience and trends: collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VIII International Scientific and Theoretical Conference, Мау 30, 2025, Glasgow, Scotland, UK: International Center of Scientific Research, 2025)
Фондовий ринок належить до важливих елементів функціонування фінансової системи країни, оскільки його ефективне функціонування нерозривно пов’язане з акумуляцією, перерозподілом тимчасово вільних фінансових ресурсів та інвестуванням в пріоритетні галузі економіки.