Музика Буковини: документи ХІХ – першої половини ХХ ст. з фондів університетської книгозбірні - Шилюк, Олег (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Історія музичної культури Буковини, є предметом численних наукових досліджень. У розділах 80 (Мистецтво) та 90 (Буковінензія) фонду Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича міститься значний масив документів опублікованих у ХІХ – першій половині ХХ століття, у яких досліджується музична культура Буковини або стосуються музики і видані в Чернівцях. Саме цей масив, певним чином, був основою вищезгаданих досліджень і ми сподіваємось у перспективі слугуватиме подальшим новим науковим публікаціям.
Keywords: Музика; Культурна спадщина; Рідкісні видання; Культура України; Буковінензія