Міжнародні економічні відносини. Тестові завдання - Михайлина, Діана Георгіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Збірник тестових завдань розроблено для самоперевірки і закріплення знань при вивченні обов’язкової навчальної дисципліни «Міжнародні економічні відносини», що передбачена ОПП «Міжнародні економічні відносини» для студентів бакалаврського (другого) рівня. Запропоновано тестові завдання для закріплення теоретичного матеріалу та набуття практичних навичок у галузі міжнародних економічних відносин. Для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» галузі знань 29 «Міжнародні відносини».
Keywords: Міжнародні економічні відносини; Тестові завдання; Завдання для самоперевірки; МЕВ