КОМУНІКАЦІЯ ТА ПРОПАГАНДА В МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИНАХ - Макар, Віталій Юрійович; Макух-Федоркова, Іванна Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Видання побудоване на основі робочої програми з курсу «Суспільні комунікації», «Інформаційні війни» які читаються для студентів спеціальності «Міжнародні відносини» в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича і складається з п’яти розділів, які охоплюють дев’ятнадцять тем. Кожна тема містить текст лекції та завдання для самоконтролю, наприкінці подається список літератури. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Міжнародні відносини», викладачів, усіх, кого цікавлять проблеми комунікації та інформаційних впливів.
Навчальний посібник
Keywords: Пропаганда; маніпуляція; дезінформація; масова комунікація; психологічний вплив; фейки; публічна дипломатія; соціальні мережі; постправда; мʼяка сила