СКЛАДОВІ ФІНАНСОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА - Марусяк, Наталія; Марусяк, Олександр (My University, 2021)
Для успішного функціонування підприємства в сучасних умовах необхідні конкретні механізми, фінансові інструменти, що впливають на діяльність підприємства через фінансові важелі, які використовуються у фінансовій політиці. Ефективність політики управління виробничою системою підприємства значною мірою залежить від якості його діючої фінансової політики.
Keywords: фінасова політика підприємства