ОЛЬГА КОБИЛЯНСЬКА Й УКРАЇНСЬКИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ ПРОЦЕС ХІХ – ХХІ СТОЛІТЬ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У збірнику представлені матеріали Міжнародної наукової конференції «Ольга Кобилянська й український літературний процес ХІХ – ХХІ століть», присвяченої 160-річчю від дня народження письменниці, що відбулася 28 листопада 2023 року на філологічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Для науковців, учителів, студентів ‒ усіх, хто цікавиться життям і творчістю Ольги Кобилянської.
Матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 160-річчю від дня народження письменниці
Keywords: Ольга Кобилянська; літературознавство; мовознавство; жанр; роман; повість; Буковина