Бадло Олег. Відкриті проблеми математики на факультативних заняттях в ЗЗСО. Піфагорова кімната // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.– Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. – С.3-4 (науковий керівник – доц. Сікора В.С.). - Бадло, Олег; Сікора, Віра Степанівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Обговорюються проблеми математики на факультативних заняттях в ЗЗСО (Піфагорова кімната).
Keywords: проблеми математики на факультативних заняттях; Піфагорова кімната