Юрченко И.В., Ясинский В.К. Существование функционалов Ляпунова-Красовского для стохастических дифференциально-функциональных уравнений Ито-Скорохода при условии устойчивости решений по вероятности с конечным последействием // Кибернетика и системный анализ.– 2018.– Т.54, №6.– С.119-133. - Юрченко, Ігор Валерійович; Ясинський, Володимир Кирилович (Інститут кібернетики НАН України, 2018)
У роботі встановлено, що для динамічних систем випадкової структури зі скінченною передісторією, які володіють властивістю тієї чи іншої ймовірнісної стійкості, існують функціонали Ляпунова-Красовського з певними властивостями.
У роботі встановлено, що для динамічних систем випадкової структури зі скінченною передісторією, які володіють властивістю тієї чи іншої ймовірнісної стійкості, існують функціонали Ляпунова-Красовського з певними властивостями.
Keywords: системи випадкової структури, післядія, стійкість, функціонали Ляпунова-Красовського