Хмарні технології в управлінні підприємством - Галін, Анатолій (ОДЕСЬКИЙ НАЦЮНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2025)
Сучасна економіка зазнає стрімкої цифровізації, охоплюючи всі аспекти бізнесу.
Матеріали чотирнадцятої міжнар. наук.-практ. конф., 12 вересня 2025 р. Одеса: ОНЕУ
Keywords: Хмарні технології; управління підприємством