Давньоанглійські сенсорні дієслова в авторському дискурсі - Головацька, Наталія (Proceedings of the ХХV International Scientific and Practical Conference, June 28 – July 01, 2022, Athens, Greece, 2022)
Дане дослідження зосереджено на вивченні особливостей та закономірностей художнього або авторського типу дискурсу. Ці два терміни ми вважаємо синонімічними, так як художній дискурс віддзеркалює як певний етап розвитку суспільства, так і зображує картину світогляду автора та його суб'єктивний підхід і стиль. Метою дослідження є аналіз вживання сенсорних дієслів в авторському дискурсі на прикладі відомих творів давньоанглійського періоду англійської мови.