Розробка програмного забезпечення для догляду за станом серцево-судинної системи - Спіжавка, Станіслав (My University, 2022)
Створено додаток за допомогою кросплатформного фреймворку для графічних програм Kyvi мови програмування Python. Додаток розроблений для людей, які хочуть слідкувати за станом серцево-судинної системи. Основна мета роботи спростити для користувача проходження тесту Руф’є та підвищити точність показників.
Keywords: програмне забезпечення, серцево-судинна система, кросплатформений додаток, класи та об’єкти