Значення комплаєнс-контролю в діяльності страхових організацій - Popova, Liubov (Київський університет імені Бориса Грінченка, 2022)
Багато відомих науковців значну увагу в сучасних умовах розвитку приділяють системі внутрішнього та зовнішнього контролю діяльності страхових компаній. Автор досліджує необхідність впровадження та посилення ролі комплаєнс-контролю в страхових організаціях. досліджено суть комплаєнс-контролю як системи, принципи побудови та актуальність в теперішніх умовах розвитку.
Keywords: компалаєнс-контроль; страхова компанія; страховий ринок