Про коректну розв'язність нелокальної задачі для диференціально-операторного рівняння першого порядку - Городецький, Василь Васильович; Колісник, Руслана Степанівна; Мартинюк, Ольга Василівна (Чернівецький національний університет, 2021)
встановлено коректну розв'язність нелокальної задачі для диференціально-операторного рівняння першого порядку
Keywords: нелокальна задача,псевдодиференціальні оператори,коректна розв'язність, стабілізація розв'язку, перетворення Фур'є узагальненої функції