Історія німецької мови - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Навчальний посібник укладено відповідно до чинної програми Чернівецького національного університету з історії німецької мови. Видання містить короткі відомості з історії давніх германців, племінних діалектів, становлення та розвитку німецької мови у давній, середній, та новітній період її розвитку.
Keywords: історія німецької мови