Загальна біотехнологія: навчально-методичний посібник. Модуль1 - Чебан, Лариса (My University, 2017)
Навчально-методичний посібник розроблений згідно з програмою нормативного курсу „Загальна біотехнологія”. Видання дозволяє полегшити засвоєння студентами теоретичних і практичних питань з курсу «Загальна біотехнологія». Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності 162 – Біотехнології та біоінженерія.
Keywords: Біотехнологія; методи біотехнології