ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ОСНОВИ ПРОКУРОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Василова, Оксана Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Посібник підготовлений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Організаційно-правові основи прокурорської діяльності» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивченням курсу. Для проведення практичних занять зі студентами юридичних факультетів з дисципліни «Організаційно-правові основи прокурорської діяльності».
Навчально-методичний посібник
Keywords: прокурорська діяльність; організаційні основи; функції; засади діяльності; система прокуратури