Особливості формування у молодших школярів ключової компетентності «Умій учитися» - Каралаш, Катерина; Мафтин, Лариса (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Освітній процес повинен формуватися відповідно до потреб особистості та індивідуальних можливостей молодших школярів, при цьому має постійно зростати їх творча активність і самостійність.
Keywords: компетентності; уміння вчитися; молодші школярі; освітній процес; модернізація освіти