Тенденції українського ринку праці в умовах пандемії COVID-19 - Бойда, Світлана (My University, 2021)
Метою дослідження є аналіз основних проблем українського ринку праці, спричинених COVID-19, та визначення можливих напрямків стабілізації ситуації під час та після пандемії.
Keywords: ринок праці; безробіття; зайнятість