Використання методів шифрування для передачі текстової інформації засобами .NET, використовуючи мультимедіа - Пузенко, Євген (My University, 2023)
Метою даної роботи є визначення додаткових шляхів безпечного зберігання інформації для подальшого її транспортування. Розроблене програмне забезпечення дає змогу додатково посилити можливості захисту передачі конфіденційної інформації каналами зв’язку. Галузі використання результатів даного дослідження: криптографія, комп’ютерна графіка.
Keywords: криптографія, WPF, .NET, C#, комп’ютерна графіка