Елементарна математика і методика викладання математики. Конспект лекцій. Ч. 2. Загальні питання методики навчання математики: Навч. посібник. 2-ге вид. стереотипне. - Житарюк, Іван Васильович (Видавництво "Людмила", 2022)
Пропонований посібник присвячено загальним питанням навчання математики у ЗОНЗ. Його зміст відповідає програмі курсу "Елементарна математика і методика викладання математики" для педагогічних спеціальностейВНЗ зв напрямом підготовки "Математика", галузевому стандарту вищої освіти, державному стандарту базової і повної середньої освіти. Посібник адресовано студентам ВНЗ напряму підготовки "Математика", учителям загальноосвітніх навчальних закладів і викладачам ВНЗ.