Ярошинська Є. Перекинчики: повість - Kovalets, Lidija (My University, 2020)
Ярошинська Є. Перекинчики: повість / упоряд., передмова, прим. Лідії Ковалець. Чернівці: Чернівецький нац. університет, 2020. 164 с.