До літературних ювілеїв: Йоганн Вольфганг фон Ґете, Костянтин Ушинський, Олена Пчілка, Вільям Сомерсет Моем, Ернест Гемінґвей - Dzyk, Roman (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
До літературних ювілеїв: Йоганн Вольфганг фон Ґете, Костянтин Ушинський, Олена Пчілка, Вільям Сомерсет Моем, Ернест Гемінґвей
To Literary Anniversaries: Johann Wolfgang von Goethe, Kostiantyn Ushynsky, Olena Pchilka, William Somerset Maugham, Ernest Hemingway
Keywords: Йоганн Вольфганг фон Ґете; Костянтин Ушинський; Олена Пчілка; Вільям Сомерсет Моем; Ернест Гемінґвей