Олімпійський урок як засіб формування моральної культури особистості школярів - Осадець, Микола; Попов, О.А. (Молодий вчений, 2018)
Олімпійський урок є одним із сучасних засобів олімпійської освіти, олімпійського руху. Саме дані уроки можуть сприяти формуванню моральної особистості школяра. У статті проаналізовано спортивно-гуманістичне виховання особистості, визначено мету олімпійського освіти індивіда та виокремлено їх основні завдання. Виділено основні помилки, що виникають при організації олімпійської освіти та три основні напрямки олімпійської освіти для сучасних школярів.
Keywords: Моральна культура особистості; Олімпійський урок; Олімпійська освіта