Адаптація публічної служби до євроінтеграційної політики України на етапі перемовин вступу до ЄС - Коритна, Єва Олександрівна (My University, 2025)
У роботі досліджено теоретичні, нормативні та практичні засади адаптації публічної служби України до вимог європейської інтеграції. Проаналізовано готовність системи публічної служби до виконання євроінтеграційних завдань, оцінки посадових осіб щодо викликів реформування та ключові бар’єри, що впливають на ефективність змін. Розглянуто перспективи модернізації кадрової політики, розвитку професійних компетентностей, цифровізації та посилення інституційної спроможності органів влади. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення публічної служби відповідно до стандартів ЄС.
Keywords: публічне управління; публічна служба; європейська інтеграція; кадрова політика; професійні компетентності