Методика розвитку специфічних проявів спритності у підготовці боксерів 15-17 річного віку - Комов, Вадим Ігорович (My University, 2023)
Обґрунтувано необхідність розвитку спритності, як однієї з провідних рухових координацій у системі підготовки боксерів. Визначено специфічні прояви спритності у боксі та критерії їх оцінки. Доведено ефективність методики стимульованого розвитку специфічних проявів спритності у боксерів 15-17 річного віку
Keywords: бокс, специфічні прояви спритності, спортсмени 15-17 років.