Науково-дослідна практична робота: "ВПЛИВ ЗАСОБІВ РУХОВОЇ АКТИВНОСТІ НА СТАН ЗДОРОВ’Я МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-БІОЛОГІВ " - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Формування, зміцнення і збереження здоров’я є одним із пріоритетних завдань освітнього процесу, оскільки конкурентоспроможною є лише фізично здорова, активна, соціально адаптована людина. Тим більше, що сьогодні головним напрямом діяльності вищих навчальних закладів України у галузі біології і біотехнології є підготовка професіоналів з біології, екології, хімії та біохімії, дипломи яких визнаються на ринку праці провідних країн світу. У цих умовах великої актуальності набувають новітні ефективні науково-обґрунтовані методи організації рухової активності, що, своєю чергою, позитивно впливає на стан здоров’я, загальний рівень самопочуття, профілактику неінфекційних захворювань, зменшення впливу шкідливих звичок на організм, кількості асоціальних проявів та депресій.